Şenol Güneş: 'Turkije heeft de kracht om zich voor EK te plaatsen'


amikkoz
Şenol Güneş maakte na het 2-1 nederlaag tegen IJsland interessante uitspraken tegenover de Turkse pers.

"Hier had ik niet op gehoopt, maar daar heb ik weinig invloed op hè", reageerde Şenol Güneş vanuit IJsland. "Eerste halfuur was IJsland beter en we kregen twee tegengoals uit het niets. Daarna kwamen wij in het spel en scoorden we zelfs de 2-1 vlak voor de rust. In de tweede helft waren scherper en beter, maar we konden helaas niet de gelijkmaker maken. Wij hebben verloren, maar we moeten verder kijken."

'Met volle overtuiging erin'
Şenol Güneş toonde zich optimistisch over de kansen van Turkije. "We gaan er met volle overtuiging tegenaan", beloofde de coach.

Volgens Şenol Güneş, bondscoach van de Turken, steken zijn ploeg en Frankrijk er bovenuit. "Ik ben optimistisch. Turkije en Frankrijk zijn favoriet en moeten zich normaal gesproken kwalificeren voor het EK. Turkije heeft de kracht om zich te kwalificeren"
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen