Dorukhan Toköz scoort de 2-1 tegen IJsland


adorke
De Turken beleefden zo een rampzalige eerste helft, maar via Dorukhan Toköz wist men op slag van rust toch nog wat terug te doen.
De middenvelder kopte raak uit een hoekschop van Irfan Can Kahveci, waardoor er halverwege een 2-1 tussenstand op het scorebord stond.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

nazar degmesin bu oglana, ik vind hem echt uitstekend. Is en moet vanaf nu een vaste waarde worden voor het nationale elftal. Hoe kan een Hakan bij Milan spelen en hoe kan een Ozan opgeroepen worden.... Dorukhan met yazici moeten het hart vormen op het midden.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Wat vindt iedereen zo bijzonder aan die Yusuf? Die gast is nou eens echt twee keer niks. Veel te licht. Abdülkadir daarentegen barst van het talent. Die jongen moet spelen+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Yusuf heeft in een half uur meer laten zien dan Hakan en Ozan bij elkaar, en doet het uitstekend bij Trabzonspor. Hij moet lekker naar het buitenland en ervaring op doen, hij is in mijn ogen een diamant die nog geslepen moet worden, uiteindelijk moeten zij de nieuwe generatie vormen.


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Hopelijk gaat yusuf naar lille. Ik denk dat hij het goed zou doen in de Franse competitie en kan hij ook europees voetballen samen met zeki. Ik vind dat yusuf een ruwe diamant is die je moet slijpen. En abdulkadir is gewoon een pareltje!


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Wat een speler is deze Dorukhan aan het worden.

Een loopwonder die zowel verdedigend als aanvallend waarde heeft voor zijn team, zulke spelers zijn goud waard. Deze kopbal was ook weer grote klasse.

Als hij zou doorgaat is hij niet te houden door ons..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen