Dure nederlaag Turkije bij IJsland


senolgunesdenkt
Turkije heeft dinsdag in de EK-kwalificatie een verrassende nederlaag geleden bij IJsland: 2-1.
R. Sigurdsson (21e, 32e) en Dorukhan Toköz (40e) waren trefzeker. Dit was de eerste nederlaag van Turkije in groep H. Hierdoor komen Frankrijk, IJsland en Turkije met 9 punten op gelijke hoogte, gevolgd door Albanië (6), Moldavië (3) en Andorra (0). Frankrijk won dinsdag met 0-4 van Andorra, terwijl Albanië 2-0 te sterk was voor Moldavië.

Op 7 september 2019 speelt Turkije in eigen huis tegen Albanië.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (34) 


+: 11450
-: 0
R: 11638
Level 5
+2

Ozan Tufan grootste autist, of hij is bezig met zijn haar of met zijn veters.
Hakan Calhanoglu letterlijk Mehmet Topal 2.0. Kan geen 1 lekker bal geven en dat moet onze nummer 10 voorstellen? Zijn die mensen gek bij Ac Milan? Geen wonder dat ze niks voorstellen dat ze deze idioot als nummer 10 hebben.

Nu snap ik Bjklilar waarom ze Senol weg wilden, 2 spelers die enorm kritiek krijgen mochten 90 minuten lang spelen. Maar Irfan die creatief was moest eruit.

Deze gasten nooit meer oproepen.


+: 115
-: 0
R: 187
Level 3

Hahahhahahahaha hahha+: 115
-: 0
R: 187
Level 3

Als wij nou een betere en snellere flank spele hebben, zoals Emre Mor. Dan was het een andere wedstrijd geweest


+: 2708
-: 0
R: 10410
Level 5

De eerste 30 minuten werden we weggespeeld door IJsland en zat senol lekker popcorn te eten. Typische senol opstelling en wissels. We waren letterlijk met 9 man aan het spelen dankzij hakan en tufansson!

Abdulkadir moest gewoon aan de basis beginnen en tufansson zou niet voor ons mogen spelen, maar eerder voor IJsland.


+: 560
-: 10
R: 851
Level 4

Hakan Calhanoglu sagolsun.
Ozan en Irfan waren ook slecht maar die hebben wel ieder meter gestreden, deze luie Calhanoglu 0,00000 kan verdomme niet eens een normale pass naar team genoot geven die nog niet eens 3m verder op staat.
Mert die alle ballen terug naar de verdedigers doet die hard on druk zaten, verdedigers spelen naar Mert zodat die hem naar voren kan rammen of af te komen van druk maar deze sukkel passt de bal direct terug naar de verdedigers die onder druk staan in de 11m waardoor ze een overtreding weg gaven en de eerste goal.
Waarom geen Emre Belezoglu? Nadat wat er hem is geflikt zou hij hier met minimaal 300% extra energie hebben gestreden.


+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

Heeft verdomme Senol Gunes nooit gehoord van NEVER CHANGE A WINNING TEAM yuh beh schandalig slecht allemaal. De spirit tegen Frankrijk was nergens te bekennen echt waar wat een tiefus kut wedstrijd vieze homo’s+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Cengiz en Mahmut zijn geblesseerd chef


+: 98
-: 0
R: 537
Level 4
+1

Senol Günes heeft zijn nieuwe Necip gevonden =>> Ozan Tufan!!!


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5

Echt he

Die papzak heeft al 1,5 jaar niet gespeeld en speelt pas na de winterstop mee bij Alanya en die staat in zo een cruciale interland basis?

Dan heb ik nog liever Mehmet Topal of zo


+: 494
-: 0
R: 1214
Level 5

We misten ook belangrijke spelers vooral cengiz en ook al was okay er niet bij tegen frankrijk , je ziet zijn gemis en ik snap echt niet wat senol zat te doen slaat echt nergens op.+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

Waar was verdomme Cengiz Under stond geen eens bij Forza geen wissel en ook niet bij de blessures want hem misten we serieus


+: 0
-: 0
R: 8
Nieuw

Ksnap senol gunes niet. Frankrijk uitspelen en dan met de slechts mogelijke opstelling en tactiek komen tegen ijsland, we hadden gewonnen of tenminst gelijkgespeeld met de juiste elftal, omur-yusuf-ceng iz moet nieuwe trio worden, morelim bozuldu mq


+: 5009
-: 0
R: 9605
Level 5

Wat ben ik blij dat Güneş bij Beşiktaş weg is. Ayni inad milli takımda devam. Hij had met Yusuf en Abdülkadir moeten beginnen. Of op het midden met een leider als Emre B.


+: 250
-: 0
R: 362
Level 3

Oguzhan en Emre zouden helemaal opgegeten worden als ze basis stonden. Niet dat ozan goed was maar het is gewoon pech dat Okay en Tekdemir er niet bij waren.


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Wat was Cengiz vandaag een gemis zeg , we miste egt dreiging vanaf de flanken, Daarnaast 1e helft 2 goals slecht verdedigd wat een verschil met tege Frankrijk , had er vandaag meer van verwacht ondanks dat we uit speelde , we hebben terecht verloren op basis van 1e helft , Insallah pakken we de draad weer op de volgend x heb er nog steeds vertrouwen in dat het goed komt :tr:+: 65
-: 0
R: 296
Level 3

Dit was dus echt Besiktas 2.0.
Hakan en Ozan deden niks goed. Nu blijkt ook hoe belangrijk Mahmut voor ons is. Was Emre Mor maar iemand met discipline, een type zoals hem konden we gebruiken.
We krijgen de bal niet voetballend naar voren, mede omdat Ozan en Hakan niks toevoegen. De lange bal gebruiken had geen zin. Daarom moest Oguzhan invallen ipv Güven. 3de wissel was verkeerd en moest ook eerder gebeuren.


+: 0
-: 0
R: 8
Nieuw

we hebben iemand beter dan emre mor, maar die liet professor senol niet starten voor een of andere mysterieuze reden


+: 65
-: 0
R: 296
Level 3

Qua techniek is echt niemand beter dan Mor. Wel geef ik je gelijk dat Abdülkadir moest starten. We begonnen zonder diepgang en dit is dus het resultaat.


+: 3180
-: 10
R: 8751
Level 5
+1

Old skool Turkije

Je wint van de wereldkampioen en zet dan zo een partij neer tegen IJsland

Die gasten kunnen alleen maar hoge ballen pompen maar wij deden er alles aan om ze de winst te schenken. Cengiz en Mahmut werden gemist, hun vervangers Hakan en Ozan waren een ramp.

Senol die Ozan 90 min laat staan.. die jongen moet je nooit meer oproepen, die heeft zn carriere vergooid.

Op Dorukhan en Kaan Ayhan na waren er weinig lichtpuntjes.

Yusuf bracht wel iets maar leed ook veel gevaarlijk balverlies, Ömür vond ik goed invallen.

Thuis moeten we deze houthakkers terugpakken, het zal al beginnen op het vliegveld.

Cijfers:

Mert 6
Zeki 6
Kaan 6
Merih 6
Hasan Ali 5
Ozan 1
Dorukhan 7
Irfan Can 4
Kenan 4
Hakan 2
Burak 5

————
Yazici 6
Ömür 7
Güven -+: 38
-: 0
R: 47
Level 1

Şenol Güneş begon dit keer met een hele foute opstelling! Je mist nog Mahmut, Cengiz, Okay.

- Je moet dit keer het spel maken! Want IJsland geeft de bal aan jouw maar je veranderd de opstelling niet.

- Kenan, Çalhanoglu zijn geen spelers met techniek of snelheid. Ze spelen op de flanken!! Ze hoorden niet eens in de basis te starten evenals Ozan Tufan!

- Met Abdülkadir en Yusuf heb je meer diepgang, ,snelheid, techniek. Met Emre heb je ervaring en is gewend met Irfancan te spelen.

- Irfancan moest er nooit uit! Calhanoglu kon er gewoon uit.

- Şenol Güneş kwam precies met een opstelling in het voordeel voor IJsland..


+: 494
-: 0
R: 1214
Level 5

Ik snap het ook niet.... juist tegen ijsland heb je snelheid en dynamiek nodig.... nu hadden we letterlijk 0.0 snelheid.


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Slecht spel, verdiende nederlaag.

Nu wordt het nog echt spannend ook, ik had liever verloren van Frankrijk en gewonnen van IJsland.


+: 1616
-: 0
R: 1513
Level 5
+2

Dit krijg je als met clowns als Ozan Tufan en Kenan Karaman start, Hakan op onbegrijpelijke wijze op de flanken zet en de toptalenten Yusuf en Abdulkadir Messi op de bank houdt. Op duels en pressie ga je niet redden tegen die Ijslanders, je moet snel het spel maken, maar dat gaat niet met een kneus in de spits die niet eens kan normaal kan kaatsen.

Zo typisch weer. Ene wedstrijd maken jullie me aan het huilen van geluk en vandaag moet ik huilen van schaamte. Yaziklar olsun


+: 0
-: 0
R: 8
Nieuw

ergste is is dat we makkelijk konden winnen of teninst gelijkspelen met de juiste spelers in de opstelling, deze chokejob mag je bedanken aan senol gunes


+: 3
-: 0
R: 12
Nieuw

Gozunu siktimin lazi, iedereen zag het van te voren al dat beginnen met Hakan Kenan en Ozan vragen was voor een nederlaag.

Je hebt snelheid nodig in deze wedstrijden en dan waren onze vleugels Hakan en Kenan, daar achter bogdan tufanson. Letterlijk met eigen handen de wedstrijd aan die Ijslanders gegeven. We misten een echte cvm deze wedstrijd onze middenveld werd te makkelijk overlopen, we moesten gewoon Kaan Ayhan naar voren schuiven en Caglar op zijn plaats zetten en dan voor in moesten we met Abdulkadir, Yusuf en Irfan/Deniz gaan spelen, om zo snelheid te hebben en we ballen naar Burak konden geven.

Garibim Burak moest alle ballen komen halen, ik zag hem letterlijk als link en recht vleugel spelen en soms zelfs als onze nummer 10, Burak werd gewoon totaal niet bedient waardoor die zich kapot heeft moeten lopen.

Dit moest de opstelling zijn:

----------Mert--------
Zeki-Caglar-Merih-HAK
---Dorukhan---Kaan-----
Kadir-----Yusuf-------Irfan/Deniz
------------Burak-----------------

zo hadden we stabiele verdediging, want Kaan ging defans helpen en kon Dorukhan rustig spel verdelen en hadden we snelheid in flanken en konden we Burak bedienen.


Ik hoor graag reacties over mij opstelling.+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Goeie opstelling. Liefst Irfan op 10 en Deniz op de flank, ben gewoon geen fan van Yusuf. Wat een lichtgewicht is dat


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Ik heb volgens mij een andere wedstrijd gekeken, want Ozan speelde (op de eerste 40 minuten na waarin heel de ploeg slecht speelde) een goede wedstrijd. Het is geen geschikte speler voor de rol die hij heeft gekregen van Senol Gunes, Ozan kan niet de vervanger van Mahmut zijn. Dan moet je anders gaan spelen waarbij Ozan zich meer met de aanval bezighoudt, wat Senol ook inzag na een minuut of 35-40, daarna begon het te lopen en viel ook de 2-1.

Maar tactisch heeft Senol sowieso gefaald vandaag. Voor de wedstrijd gaf ik al aan dat Ijsland de ploeg was die moest komen, wij hadden aan 1 punt genoeg. Ik begrijp dan niet waarom wij het spel proberen te maken, en zeker met zo'n middenveld. In de laatste 10 minuten speelden we de bal iets van 15 keer lang, zelfs naar Abdulkadir. Daarmee ga je niks kunnen bereiken tegen die Ijslanders, heeft Senol helemaal niet gekeken naar de voorgaande 4 wedstrijden tegen die gasten?

Calhanoglu kan nooit meer op links spelen in deze ploeg. Hasan Ali Kaldirim was vandaag één van de zwakste aan onze kant en dat is geen toeval. Kenan Karaman is geen topspeler maar hij helpt mee in de verdediging, onze linkerkant werd helemaal overlopen in de eerste helft. Irfan Can speelde ook een slechte wedstrijd, maar dat kan. Dit is een redelijk nieuwe ploeg die goede wedstrijden zal afwisselen met slechte, die Ijslanders spelen al een hele lange tijd samen. Zolang je ervan leert, vormt zo'n nederlaag geen groot probleem.


+: 3
-: 0
R: 12
Nieuw

Als je Ozan wilt laten werken dan heb je middenveld als deze nodig,

------Okay/Mahmut------
Ozan------------------Dorukhan

Zo iets bv je mist voor Ozan een echte stofzuiger achter hem en dat hebben we zeker gemist deze wedstrijd.

Ik persoonlijk zou zo snel mogelijk die ene linksback die met Lilie gelinkt werd een kans geven en laten spelen, als die net zo goed is als Zeki hebben we hele goeie backs voor in de toekomst.
Irfan heeft ook niks gedaan, Hakan was onzichtbaar en Kenan ook.
Tegen dit team moesten we gewoon net als mij opstelling spelen, goed balans op middenveld, aanvallend heb je snelle spelers en bal vaste jongens en dan verdediging met Dorukhan en Kaan was het stabiel geweest. In bal bezit gewoon standaard 4-2-3-1 spelen en als hun kwamen overschakelen naar 5-2-3 en dan counteren.

Maar Dorukhan---Ozan middenveld met daarvoor Irfan en links en rechts Haken en Kenan, is veel te staties tegen teams als Ijsland kom je ze niet voorbij met zulke spelers.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Met Kaan en Dorukhan zou je precies hetzelfde probleem krijgen. Het ging telkens in de opbouw mis omdat Ozan en Dorukhan daarin niet sterk zijn, dus we leden veelvoudig balverlies. De bal veroveren was geen probleem, maar het gaat er om wat je vervolgens doet met de bal.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Heb me erg geirriteerd aan de ijsland spelers, voornamelijk die gozer die bij Everton speelt en die lelijke kale zonder baard. Scheidsrechter bakte er niets van en onze A milli ook niet. Buiten Dorukhan en Kaan hebben ze in mijn ogen allemaal gefaald. Wat is die Ozan en Hakan toch slecht zeg, abnormaal.


+: 65
-: 0
R: 296
Level 3

Ja die van Everton maakte echt van die kleine smerige overtredingen, sinirimi bozuyodu


+: 5327
-: 0
R: 6499
Level 5

Wat een slecht spel vandaag niemand van ons verdiende om te winnen.

Klassiek Senol met z’n wissels.


+: 688
-: 0
R: 1291
Level 5

Q7>Hakan
Necip>Ozan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen