"Ik hield een afwasborstel voor zijn mond, geen wc-borstel"


afeg
Turkije beschuldigt IJsland ervan dat de spelers van het nationale voetbalelftal respectloos zijn behandeld bij hun aankomst op het vliegveld van Reykjavik.
De voetballers zouden drie uur hebben moeten wachten bij de paspoortcontrole en hun bagage werd keer op keer doorzocht. Ook was er een grote ophef over een actie van een Belgische toerist, die een afwasborstel onder de neus van Emre Belozoglu duwde. De 26-jarige Corentin Siamang wachtte op zijn vlucht toen hij de grap uithaalde.

“Tijdens het wachten op mijn terugvlucht merk ik dat de Turkse nationale voetbalploeg net geland is. Ik doe me voor als journalist met een 'echte' microfoon. Het lukt en ik loop zo voorbij het veiligheidspersoneel. Mensen laten wij een beetje rustig aan doen. Ik hield een afwasborstel voor zijn mond, geen wc-borstel. Ik vroeg alleen: Hoe voel je je na de grote wedstrijd tegen Frankrijk? En als laatste, een afwasborstel is geschikter als microfoon te gebruiken, dan een wc-borstel.”

Turkije speelt morgen een kwalificatiewedstrijd tegen IJsland voor het Europees Kampioenschap volgend jaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 8
-: 0
R: 17
Level 1
+5

Vattier sen ne mal birisin amk :facpal:


+: 5039
-: 0
R: 9703
Level 5
+4

Mal yine bu fransali Vattierden bin kat daha iyi kardes. Vattier bir mal olamaz. Kutbelg volgende keer stop ik die wc-borstel in je hol.+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+1

Turkije kan beter niet meer mee doen met het Europees kampioenschap. Turkije en Europa
Gaan niet samen. Want elke Europees land maakt opmerkingen over Turkije dit dat. Daarom is het goed dat Turkije niet meer mee speelt met ek.alleen wk is voor Turkije bereikbaar want daar spelen andere islamitische landen zoals Egypte Algerije maroko enzo want hun spelen toch ook niet voor Europees kampioenschap . Als hun daar speelde worden zij ook van alles van uitgemaakt . Dus is wk beter voor Turkije.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Turkije is seculier, geen Islamitsch land jammer genoeg


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Ik vind de ophef overdreven, maar wel begrijpelijk. Het is een grap van deze meneer die totaal op een verkeerde moment is gemaakt omdat de spelers al 3uur gewacht hebben, en iedereen al opgefokt was. Daarnaast is het ook niet verstandig om zulke grappen bij Turken te doen hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen