Erdoğan: “Het Turkse volk staat achter hun”


erdogantr
Nihat Özdemir, de voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Onze ambassade heeft ons verteld dat die actie racistische motieven had. Dit is gewoon racisme. Het is echt walgelijk wat hier is gebeurd. Wij keuren dit absoluut niet goed en wat gaan dit met z’n allen protesteren. Wij hebben dit met UEFA besproken en zij vinden het ook niet leuk wat er is gebeurd. Ze gaan het onderzoeken. Wij gaan een uitgebreid rapport sturen naar de UEFA. Recep Tayyip Erdoğan, De President van Turkije heeft tegen mij het volgende gezegd: ‘Şenol Güneş en onze spelers moeten hun motivatie hoog houden. Het Turkse volk staat achter hun.’"
Turkije beschuldigt IJsland ervan dat de spelers van het nationale voetbalelftal respectloos zijn behandeld bij hun aankomst op het vliegveld van Reykjavik. De voetballers zouden drie uur hebben moeten wachten bij de paspoortcontrole en hun bagage werd keer op keer doorzocht. Turkije speelt dinsdag een kwalificatiewedstrijd tegen IJsland voor het Europees Kampioenschap volgend jaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5674
-: 0
R: 8929
Level 5
+1

En het begint, alle voetballenden vinden het geweldig voor ons, voor onze nieuwe generatie voetballers en we hebben het compleet verneukt.

Goodjob Turkey!


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Dit geeft gewoon extra motivatie aan onze spelers. Hij benadrukt dat 100 miljoen Turken achter hun staan.

Boeit het ons wat andere mensen over ons denken, of we nou goed doen of slecht, ze zullen altijd hetzelfde denken over Turken.+: 5327
-: 0
R: 6499
Level 5

Abartmayin.


+: 5674
-: 0
R: 8929
Level 5
+1

Het gaat om het feit dat we ons zelf weer belachelijk gemaakt hebben terwijl wij de gene zijn die komen van een vliegveld dat niet geregistreerd


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

@feridun Oglum Sen Ne zirliyon bi bok anlamadim van wat je wilt zeggen


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

@ferid dat het vliegveld niet geregistreerd staat is het nog onnodig om op deze manier onderzoek te verrichten sterker nog normale procedure is dat ze aan de beide kanten worden gecontroleerd zowel bij vertrek en aankomst , dus sowieso Had deze controle gekund alleen de manier waarop is belachelijk , ze moge controleren daar hoor je me niet over maar de wijze waarop ze dit hebben uitgevoerd is gewoon schandalig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen