Yilmaz: "Ze namen de koffers van alle voetballers en doorzochten alles overdreven"


ayyj
Burak Yilmaz was woedend op de IJslandse douanepolitie. Volgens de sterspeler van Besiktas werden ze uren lang geweigerd om IJsland binnen te komen en werden alles spelers grondig onderzocht.

Dat was een trap tegen het verkeerde been van aanvoerder Burak Yilmaz. 

"Wat hier is gebeurd, getuigt van bijzonder weinig respect. We vlogen 6,5 uur en stonden vervolgens 3 uur te wachten voor de paspoortcontrole. Ze namen de koffers en tassen van iedereen in en doorzochten alles overdreven grondig. Zelfs de toilettasjes. Ze zochten en zochten, en zochten nog een keer. Dit sloeg alles."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3295
-: 0
R: 5246
Level 5

Zelfde terug doen en zelfs erger, hou ze maar 5 uur tegen en continu vragen wat ze hier komen doen. :P


+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5
+1

Als je niet beter zou weten zou je zeggen dat dit om een wedstrijd in het TT stadion zou gaan+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ja en als je het niet beter weet dan lul je uit je nek over dingen die niks met het onderwerp te maken heeft , zielige jongen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen