Belangrijke mededeling

 

‘Racistisch, respectloos en grof’ welkom van IJsland richting Turkse spelers


asce
Turkije is woest na een ‘racistisch, respectloos en grof’ welkom van het nationale elftal in IJsland. Turkije speelt morgenavond in het Laugardalsvöllur-stadion van Reykjavík de EK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland.

Turkse media spreken schande van de aankomst van de nationale ploeg op het vliegveld van Keflavik. Niet alleen moest de Turkse selectie ‘bewust’ uren wachten bij de douane, ook werden Turkse spelers, onder wie Emre Belozoglu, opgewacht door iemand die een afwasborstel als zogenaamde microfoon gebruikte.

Interviewer' met een afwasborstel 
Media in Turkije spreken schande van de aankomst van de nationale ploeg op het vliegveld. Zo moest de Turkse selectie ‘bewust’ uren wachten bij de douane en werden Turkse spelers, onder wie Emre Belözoğlu, opgewacht door iemand die een afwasborstel als microfoon gebruikte.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 688
-: 0
R: 1299
Level 5

respect voor Ijsland. Ik had diep respect voor ze toen bij eurovisie songfestival in israel met vlaggen van palestina gingen zwaaien, maar deze gast is wel erg kinderachtig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen