Belangrijke mededeling

 

Şenol Güneş: “De wedstrijd tegen IJsland is heel erg belangrijk”


senolgunesyeah1
Şenol Güneş, de bondscoach van Turkije heeft na het gewonnen duel tegen wereldkampioen Frankrijk de onderstaande uitspraken gedaan.
“Frankrijk heeft een aantal sterspelers, maar onze spelers, speelden beter. Wij waren gedurende wedstrijd gewoon beter en we gaven weinig kansen weg. Wij hebben een geweldige zege behaald tegen Frankrijk. Supporters waren geweldig. Frankrijk heeft een ijzersterke ploeg en is een groot voetballand. Vandaag hebben wij gewonnen van Frankrijk. Wij hebben een voordeel behaald in de groep. De wedstrijd tegen IJsland is heel erg belangrijk. IJsland is onze tegenstander. Wat er ook gebeurt, Frankrijk zal zeker uit de groep komen. Als wij ook van IJsland winnen, dan pas zullen wij goede zaken doen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen