Burak Yilmaz: "Winnen van de wereldkampioen is geweldig"


abbke
De overwinning van het Turks elftal op wereldkampioen Frankrijk (2-0) was voor aanvoerder Burak Yilmaz een bevestiging dat Turkije op de goede weg is. De spelers van Turkije gaan voor de winst in groep H van EK-Kwalificatie 2020.

"Deze overwinning geeft een geweldig gevoel", zei Turkije-captain Burak Yilmaz na afloop van de zege in Konya. "Het werd een geweldige avond met goed voetbal van onze kant. Frankrijk heeft een ploeg die graag inzakt en tegenstanders laat voetballen. Dan moet je geduldig zijn in balbezit. Dat waren we. Die goal van Kaan vlak voor rust gaf ons ook een bepaalde rust in de tweede helft. Doelpunt van Cengiz vlak voor rust was een bonus."

"Ik vind het heel bijzonder wat we vanavond hebben laten zien: winnen van de wereldkampioen en het was meer dan verdiend. Het bevestigt dat we de goede weg zijn ingeslagen. We zitten als team nog steeds in de lift en proberen ons iedere dag, iedere training en elke wedstrijd te verbeteren. Voor het vertrouwen zijn zulke overwinningen heel goed", aldus Burak Yilmaz.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5

Wat is Burak toch een complete spits geworden

Vroeger kon hij alleen maar naar voren rennen, nu houdt hij de bal vast en wint duels voor zn team..


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Het is geweldig, maar zonder kwalificatie voor het EK heb je er niks aan. Nu moet de aandacht gevestigd zijn op Ijsland.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen