Deschamps: "Turkije heeft verdiend gewonnen"


deschamps
Didier Deschamps, bondscoach van het Frans elftal heeft na het verloren duel tegen Turkije de onderstaande uitspraken gedaan.
"Turkije heeft 3 punten helemaal verdiend. Wij hebben slecht gepresteerd. Ik wil Turkije bedanken. Er zijn voor ons veel negatieve dingen gebeurd om te noemen. Het maakt niet uit tegen wie je speelt, je moet je altijd 100% inzetten. Als je dat niet doet, dan kun je dit soort uitslagen niet voorkomen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Wat een heerlijke wedstrijd , deze ploeg heeft me verrast ik hoopte op een verassing maar niet alleen het uitslag ook voetballend lieten we ons gelden Insallah worden Ze nog beter en kunnen we een mooi prestatie neerzetten :tr: :tr: :tr:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Deschamps: Burak speelde heel goed.

Turkse supporters: Burak Yilmaz cöp len mq.+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5

Idd, ze zien niet hoe hij heel die verdediging bezig hield, aan de basis van de 2-0 stond en een echte persoonlijkheid is in de spits..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen