Turkije en Frankrijk zijn nog steeds ongeslagen


affo
Wereldkampioen Frankrijk heeft een simpele generale beleefd voor het EK-kwalificatieduel met Turkije. Met grote namen op het veld werd Bolivia met relatief klein verschil opzij(2-0) gezet in een oefeninterland.

Komende zaterdag staat Frankrijk in Konya tegenover Turkije. Beide landen zijn na twee wedstrijden nog ongeslagen in Groep H van de EK-kwalificatie.

De eerste twee landen plaatsen zich rechtstreeks voor het eindtoernooi in 2020. Albanië, IJsland, Andorra en Moldavië zijn de andere landen in Groep H.

STAND IN GROEP H
 astye
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Hayirlisi we spelen thuis InsAllah winnen we, en anders met een gelijk spel ben ik ook wel tevreden mee zolang we maar niet afgeslacht worden


+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

Of we winnen met geluk in de laatste minuut ofso of we spelen goed en eindigen met een gelijkspel of we worden in ons k*ntje gen*ukt+: 3295
-: 0
R: 5246
Level 5
+1

( )•( ) ik denk deze :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen