Toekomstige voorzitter TFF: “Buitenlanderslimiet gaat veranderen!”


tfflogo
Nihat Özdemir, de toekomstige voorzitter van de Turkse voetbalbond heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik stel mij verkiesbaar omdat ik het Turks voetbal naar een hoger niveau wil tillen. Ik wil de komende 4 jaar de voorzitter van de Turkse voetbalbond zijn. Mijn doel is om het Turks elftal in de top 10 te krijgen en de Turkse competitie naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor gaan wij diverse onderzoeken starten en nauwkeurig kijken hoe men de top 5 competities bestuurt. Wij gaan de MHK reorganiseren en hiervoor hebben wij een plan van 3 jaar gemaakt. Wij gaan met de banken een project starten om de schulden van de Turkse clubs te herfinancieren, want dat is op dit moment het grootste probleem van het Turks voetbal. In 2024 zal er een nieuw tijdperk ontstaan voor het Turks voetbal. Ik heb de komst van trainer Şenol Güneş ook gesteund en zal hem blijven steunen. Hij zal succesvol zijn voor het Turks elftal. De buitenlanderslimiet zal het komend seizoen zo doorgaan, zoals het nu is. Daarna gaan wij een besluit nemen die voor het seizoen ernaar zal gelden.” 

Op 1 juni 2019 wordt de nieuwe voorzitter van de Turkse voetbalbond gekozen. Met nog 2 weken te gaan heeft Nihat Özdemir zich officieel verkiesbaar gesteld. Gezien hij tot nu toe nog de enige is, zal hij ook hoogstwaarschijnlijk de nieuwe voorzitter van de TFF worden. Hiermee neemt hij de scepter over van Yıldırım Demirören die enkele weken terug al is vertrokken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+:
-:
R:
Nieuw
1

Ze zullen het niet begrijpen. Ik word turksvoetbal langzamer ook zat door zulke mensen die het niet willen begrijpen. Kijken ze niet naar de andere topcompetities? Daar worden clubs toch ook niet verplicht..

Bijv zo een tarik die normaal niet eens 1 mil waard hoor te zijn is dan 5 miljoen. Of een alper potuk die 6 miljoen is. Alleen de echte goede spelers overleven het niet en niet die copler..


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ga maar eerst een plan maken en heel die tff reorganiseren en blijf van de competitie af , als er meer wordt geïnvesteerd in de jeugdelftallen van de bond , dan zal de niveau van zelf opkrikken , ipv torpilik yapmak gewoon gasten selecteren die goed genoeg is , en niet onun bunun oglu dat soort partijdigheden zorgt ervoor dat Het Turkse elftal stil staat met ontwikkeling,
Laat ook meer oude voetballers bestuur functies overnemen die de ervaring hebben van Gs, fb , bjk maakt niet uit, deze jongens hebben meer ervaring dat die gaste die nu zitten zonder enige internationaal ervaring , we hebben zoveel grote namen als Rustu , Tugay , nihat etc wellicht nog heleboel , als je deze gasten daar zet dan zal er pas iets gaan bloeien , niet die graaiers want hun komen het voetbal verneuken en hun zakken vullen , als je trainers als lucescu aanstelt en Hiddink dat is er gewoon iets goed mis in je hoofd vooral als het contract moet afkopen met 10mil euro en dan zich gaat afvragen Wrm het zo slecht gaat+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik ben niet tegen het veranderen van het limiet als er een idee achter zit. Enkel de aantallen veranderen, daar komen we nergens mee. Ik wil geen limiet dat de clubs dwingt om een miljoenensalari s te betalen aan middelmatige voetballers als Necip en Tarik. Een limiet dat de clubs dwingt om te investeren in de jeugd en scouting, dat is welkom.

'Onderzoek starten naar de 5 competities', Özdemir is nu al een aantal jaar de vice-voorzitter van YD, waarom hebben ze hier niet eerder aan gedacht? Hij heeft het over de MHK, schulden, limiet, maar geen woord over de jeugdopleidinge n.


+: 2765
-: 0
R: 10600
Level 5

Pik gewoon duitsland zijn model... is toch niet zo moeilijk en past dat toe aan onze Turkse clubs. Echte imbecielen zijn er die het Turkse voetbal begeleiden!


+: 1385
-: 10
R: 3032
Level 5

De grote jongens bij Fifa/Uefa geven TFF de opdracht om het niveau van Turks voetbal laag te houden. Dan komen ze met smoesjes als nationalisme waar veel mensen intrappen.

Als we willen concurreren met de top competities, moeten we het nooit meer over limieten hebben. Kijk maar gewoon hoe ze het bij de top competities doen. Beter goed gekopieerd dan slecht bedacht.

Al heb je geen 1 Turk in een team. Als een Turkse club prijzen pakt/geld verdient, komt er uiteindelijk geld in de Turkse staatskas.

Als het niveau van Turks voetbal hoger wordt, dan zal het niveau van de jeugdopleidinge n op den duur ook stijgen. Dit betekent ook meer Turkse talenten.


+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Zolang Turkse competitie corrupt blijft, gaat er niks veranderen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen