Meest gewilde Turkse voetballers


cengizunder
Vier jaar terug werd de buitenlanderslimiet op verzoek van Fatih Terim aangepast en sindsdien hebben de onderstaande Turkse voetballers van hun naam doen spreken. Een aantal van deze voetballers werden zelfs voor veel geld overgenomen door een Europese club. 
1. Cengiz Ünder
2. Cenk Tosun
3. Caglar Soyüncü
4. Ozan Kabak
5. Abdülkadir Ömür
6. Yusuf Yazici
7. Merih Demiral
8. Ugurcan Cakir
9. Gökhan Akkan
10. Okan Kocuk
11. Umut Meras
12. Mehmet Zeki Celik
13. Okay Yokuslu
14. Irfan Can Kahveci
15. Emre Akbaba
16. Ertugrul Ersoy
17. Sadik Ciftpinar
18. Huseyin Türkmen
19. Dorukhan Toköz
20. Güven Yalcin
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5376
-: 0
R: 8429
Level 5

Feridun 1907


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Laten we eerlijk zijn, bij de topclubs hebben de jonge gasten vooral een kans gekregen omdat er geen geld is. Alleen begrijp ik niet echt wat Sadik Ciftpinar te zoeken heeft in dit lijstje.

Ik hoop dat Lucescu, of wie er ook bondscoach gaat worden, Ahmed Kutucu en Halil Dervisoglu ook kunnen overtuigen om voor Turkije te kiezen. Samen met Güven heb je dan 3 hele talentvolle spitsen voor de toekomst.+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Als Senol bondscoach wordt spelen we de komende jaren met Burak en Cenk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen