Ziraat Bank gaat de schulden van alle Turkse clubs aflossen


tff
Yıldırım Demirören, de voorzitter van de Turkse voetbalbond en Hüseyin Aydın, directeur van Ziraat Bank gaan op maandag 7 januari een persconferentie houden.
Tijdens de persconferentie gaan beide heren melden dat Ziraat Bank de schulden van alle Turkse clubs (zowel, Süper Lig als de resterende competities) gaan aflossen. De schulden van alle Turkse clubs worden dan bekendgemaakt, Ziraat Bank gaat alle schulden in een keer aflossen en zal dan met een speciale betalingsregeling komen.
 
Voorwaarden van Ziraat Bank is dat de clubs tot 31 januari 2019 tijd hebben om ALLE schulden officieel bekend te maken. Hiermee wil de Turkse overheid de in noodlijdende Turkse clubs redden van financiële ondergang.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen