Kerstviering: “Welke buitenlandse spelers krijgen deze week een rode kaart?”


stertr
Tussen speelweek 17 (24 december 2018) en speelweek 18 (20 januari 2019) hebben de voetballers in Turkije ‘kerstvakantie’. 
Dan krijgen ze een aantal dagen vrij. Voor deze periode doen de meeste buitenlandse voetballers hun best om een gele/rode kaart te krijgen zodoende dat ze de kerst met hun familie langer kunnen doorbrengen. 
 
Rıdvan Dilmen, sportcommentator deed afgelopen jaar de onderstaande uitspraken.
“Voor de kerst zijn plotseling heel veel buitenlandse spelers geschorst. Deze buitenlanders proberen onze competitie te veranderen in die van Qatar en China. Ze moeten allemaal respect tonen aan onze competitie. Tijdens deze periode doen ze er alles aan om een kaart te krijgen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen