Rıdvan Dilmen: “Zo’n slecht Turks elftal had ik niet verwacht”


ridvandilmen2
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft na de wedstrijd tussen Rusland en Turkije de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is niet te geloven. Wij spelen wedstrijden voor de punten. Ik zag een fysiek sterke Rusland. Zo’n slecht Turks elftal had ik niet verwacht. Wij hebben 95 minuten lang de sterke kant van de tegenstander niet kunnen stoppen. Het is echt niet te geloven. Rusland is fysiek sterk en lang. Ze waren tactisch ook veel beter dan ons. Rusland is helaas 1 niveau beter dan ons.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1823
-: 0
R: 2370
Level 5

Wat had je dan verwacht? Met spelers die bij hun eigen club niet eens speeltijd krijgen, kun je niet verwachten dat je van een land wint die een goed EK achter de rug heeft.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen