Officieel: Schuld van Trabzonspor zakt naar 130 miljoen euro


atrab
Trabzonspor heeft vandaag een board overleg gehad. Tijdens het overleg zijn belangrijke uitspraken gedaan en één hiervan zijn de schulden.

Er werd bekendgemaakt dat Trabzonspor 8,2 milyard TL(130 miljoen euro) aan schulden heeft. Ondanks alle maatregelen is de schuld van Trabzonspor verlaagd. Schuldenpost van Trabzonspor was in 2018 9,87 milyard TL(155 miljoen euro).

Omgerekend in euro’s bedraagt de schuldenpost van Trabzonspor nu iets meer dan 130 miljoen euro.(gezakt met 160 miljoen TL/ 25 miljoen euro) 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 362
-: 0
R: 729
Level 4

Trabzon had in de zomer nog 198 miljoen Euro aan schulden. Als we de 51 miljoen meetellen die de overheid ze heeft geboden komt dit wel goed. Laat het nou net zijn dat ze TS misschien de CL in willen sturen. Een betere schuldenpost is er niet. Die van Fener en BJK is te hoog (FB: 570 mil, BJK: 390 mil). Die van GS is minder maar onbehandelbaar met de huidige koers.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen