Liverpool en Juventus scouts op de tribune voor Ugurcan Cakir


ugut
Uğurcan Çakır is op dit moment de meest gewilde Turkse keeper van Turkije.

Volgens Akşam zitten Liverpool en Juventus achter de keeper. Het bericht luidt dat Trabzonspor veel biedingen heeft ontvangen voor de 23-jarige Uğurcan Çakır, maar de Turkse club wil maar liefst 30 miljoen euro. 

Scouts van Liverpool en Juventus zaten tijdens het duel tussen Medipol Basaksehir 2-2 Trabzonspor op de tribune. Verwacht wordt dat ze eind dit seizoen om tafel gaan zitten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Liverpool met Allison betekent dat Ugurcan maximaal 2e keeper kan worden. Juventus heeft Szecheny en hij is... oke... Hij kan concurreren tegen hem... Desondanks moet Ugur iets meer laten zien. Zoals Onur Kivrak in 2010. Hij kon toen makkelijk bij Manchester United terecht...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen