Belangrijke mededeling

 

Sivasspor wint in blessuretijd van Trabzonspor


trablogo
Sivasspor heeft maandag de thuiswedstrijd tegen Trabzonspor gewonnen met 2-1.
De drie punten werden gepakt in de blessuretijd nadat Ugur Ciftci de 2-1 maakte. Donis Avdijaj van Trabzonspor maakte de 0-1 in de 3e minuut na een sterk begin. Na ruim 40 minuten spelen maakte Fernando de gelijkmaker voor Sivasspor. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft was spannend en de wedstrijd leek te eindigen in gelijkspel. Alexander Sorloth kon Trabzonspor op voorsprong zetten, maar de aanvaller schoot naast. Ugur Ciftci had het laatste woord en wist in de 90e minuut de winnende treffer te maken. 

Trabzonspor staat met 6 punten uit 5 wedstrijden op de negende plaats in Turkije. Ze spelen volgende week thuis tegen Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

7x kampioen Trabzonspor > 18x kampioen fener


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

correctie 28x kampioen fener+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

28 zo hey. Dan zijn jullie wel genaaid met 3 sterren...


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

S*kr anadolunun aslanları!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen