Trabzonspor wil de contracten van 5 voetballers verlengen


trablogo
Trabzonspor heeft de beste selectie in jaren en hoopt deze spelers ook de komende jaren te houden.
Dat wil het bestuur de contacten van 5 voetballers verlengen. De gesprekken met Jose Sosa, Abdulkadir Parmak, Arda, Novak en Pereira zijn officieel gestart. Verwacht wordt dat het contract van Sosa met 2 jaar, Perira met 1 jaar, Noven en Abdulkadir Parmak met 3 jaar en Arda 4 jaar wordt verlengd. Ook wil het bestuur dat Sosa en Pereira een gedeelte van hun salaris gaan inleveren om de salarissen gelijk te trekken met de rest van het team. Abdülkadir Ömür krijgt 2,4 miljoen TL per jaar, maar ook zijn salaris wordt verhoogd naar 4 miljoen TL. Uğurcan, Hüseyin Türkmen en Parmak verdienen 1,5 miljoen TL, maar ook zij zullen straks het dubbele verdienen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen