Beste Turkse keeper van Turkije: Uğurcan Çakır


ugurcan
Uğurcan Çakır is op dit moment de beste Turkse keeper van Turkije. De 23-jarige keeper van Trabzonspor heeft ook tijdens het duel tegen Fenerbahçe zijn klasse duidelijk laten zien.
“Ik droom ervan om hier te mogen spelen. Ik heb tot mijn 13/14de leeftijd opgegroeid in Istanbul. Wij komen uit Trabzon en geeft heel veel om Trabzonspor. Wij strijden tot onze laatste druppel zweet voor de club. Het was de UEFA wedstrijd tegen Rabotnicki. Iedereen geloofde in mij en dankzij mijn trainer kreeg ik speelminuten. Ook mijn eerste wedstrijd tegen Fenerbahçe heb ik met veel vertrouwen gespeeld. Ik geloof in het systeem van trainer Ünal Karaman. Trabzonspor is voor mij een grote club. Ik ben heel blij dat ik een product ben van de jeugdafdeling. Nu ik in het A-elftal speel, zijn mijn dromen groter geworden. Ik hoop dat ik nog vele jaren hier kan keepen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5041
-: 0
R: 9712
Level 5

Deze jongen is gewoon de beste keeper van süper lig. Beter dan Karius en dede Muslera. Moet zo snel mogelijk in het doel van nat. elftal staan.


+: 5
-: 0
R: 25
Level 1
TFF

Het is nog even zien hoelang hij deze lijn doortrekt. Onur kivrak was destijds ook een hele talentvolle keeper, maar kon het niet waarmaken voor het nationale elftal.+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Zeker een prachtige keeper! Vind hem persoonlijk ook zeer goed, beter dan Muslera? Dat nog lang niet. Verder hoop ik niet dat hij zo dom zal zijn als Onur en zijn carrière te verpesten bij een club die hem ook totaal geen waarden gaf, bleek achteraf!

Türkiye'nin kalesi emin ellerde!


+: 1385
-: 10
R: 3031
Level 5

Dat nog lang niet? Even normaal doen jongeman!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen