Officieel: Daniel Sturridge aangekomen in Trabzon


adaniels
Daniel Sturrigde heeft een contract voor drie jaar, met optie op een vierde getekend, bij het Turkse Trabzonspor. 

Dat liet de nieuwe club van de ex-spits van Manchester City, Chelsea en Liverpool vandaag weten. Daniel Sturridge is zaterdagavond aangekomen in Trabzon en goed ontvangen door duizenden supporters van Trabzonspor.

In juni was het contract bij Liverpool van Sturrigde, 26-voudig Engels international, afgelopen en niet verlengd. Sindsdien zat hij zonder club. Bij Trabzon, vorig seizoen vierde in de Turkse competitie en vanaf morgen in actie in de play-offs van de Europa League, gaat hij een nieuw avontuur aan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3
-: 0
R: 38
Level 1

Grootste flop ooit.. wrm een 3+1. Als het aan mij lag moest je hem een 1+1 geven. Bu adamin salirisi da coktur. Die solorth moet ts zijn eerste spits worden


+: 1943
-: 0
R: 4609
Level 5

Vind je 1,5 per jaar veel voor zo een speler?+: 17
-: 0
R: 105
Level 3

Ik hoop voor Ts dat hij niet geblesseerd raakt..

Maar talent heeft hij zeker..

Als hij het doet zoals iedereen van hem verwacht dan zie ik Trabzon samen met Gs en Fb om kampioenschap spelen dit seizoen!


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Trabzonspor heeft op papier een uitstekend team. Ik vond ze Europees echt aantrekkelijk spelen, competitie wedstrijden heb ik nog niet bekeken. Sturridge is zeker geen flop. Het balletje ligt bij hem, zolang hij gemotiveerd is en topfit is, zie ik hem hele gekke dingen doen bij TS.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen