Sorloth blijft scoren, ex-spits van Gent doet het opnieuw voor Trabzonspor


azooz
Alexander Sorloth is het seizoen 2019/2020 goed gestart bij Trabzonspor. Ook in de uitwedstrijd tegen Kasimpasa was de spits weer goed voor een doelpunt.

In het 1-1 gelijkspel tegen Kasimpasa in de heenwedstrijd wist Sorloth weer kunnen imponeren. In zijn debuutwedstrijd tegen Sparta Prag scoorde hij al eerder voor de Turkse ploeg. Dat deed hij nog eens over in de competitiewedstrijd tegen Kasimpasa. 

De ex-spits van Gent was goed voor het openingsdoelpunt van de partij in de 34e minuut:0-1. Kasimpasa kwam op gelijke hoogte in de 39e minuut via Aytac Kara. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en bleef het bij 1-1.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 136
-: 10
R: 531
Level 4

Zou toch 3-0 worden voor trabzonspor?


+: 1210
-: 10
R: 2312
Level 5

Kusura bakma Kasimpasali we kunnen de toekomst helaas niet voorspellen+: 32
-: 0
R: 109
Level 3
+1

@yildiz4 kasimpasa zou toch winnen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen