Moeder en oom van Daniel Sturridge gearriveerd in Istanbul


astuur
Daniel Sturridge vervolgt zijn carrière mogelijk in de Süper Lig.
De entourage van de 29-jarige aanvaller is reeds in Turkije om met Trabzonspor, Fenerbahce en Besiktas te onderhandelen over zijn persoonlijke voorwaarden. Sturridge zit nadat zijn contract bij Liverpool afliep zonder club en staat volgens Telegraph open voor een overstap naar Istanbul. De 29-jarige aanvaller is zelf niet in Turkije, maar heeft de onderhandelingen uitbesteed aan zijn moeder en oom. Telegraph wist te melden dat er in eerste instantie een driejarig contract voor Sturridge klaarlag, met een weeksalaris van 60.000 pond (65.000 euro). De aanvaller kan dus minimaal 3,4 miljoen euro per jaar verdienen bij Trabzonspor, Fenerbahce en Besiktas.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5

Bij ons gaat ie niet meer dan 2,5 mil krijgen, dus laat m maar naar Fener of Trabzon gaan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen