Belangrijke mededeling

 

Adebayor bereikt akkoord met Trabzonspor


adeey
Medipol Basaksehir ex-spits Emmanuel Adebayor heeft een 1+1 jarige akkoord bereikt met Trabzonspor.

Als het aan de Togolees ligt, verhuist hij zo snel mogelijk van Istanbul naar Trabzon. De aanvaller krijgt een salaris van 1,5 miljoen euro en een tekengeld van 500.000 euro. De bonussen wat hij gaat ontvangen mogen niet meer zijn dan 500.000 euro en als hij de 30 wedstrijden haalt wordt zijn contract automatisch 1 jaar verlengd.

De 35-jarige aanvaller is transfervrij en mag gaan waar hij heen wil. De gesprekken tussen beide partijen gaan in volle gang. Meer info volgt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 256
-: 0
R: 387
Level 3

Adebayor is een vrij problematische voetballer eigenlijk. Een deel van zijn succes in Turkije kwam denk ik door de lege tribunes van Basaksehir. Trabzon is andere koek.


+: 1195
-: 10
R: 2248
Level 5

Trabzon heeft al een andere spits binnengehaald, Alexander Sörloth. Zou wel passen naast Adebayor.+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Ik zie het hem wel goed doen. Als hij tot de 60/70 ste minuut alles geeft kunnen we hem daarna wisselen met onze andere spits van 1,95 kan onze laatste min kopbal tegen goals verminderen en hopelijk een paar kopballetjes erin gooien voor ons.


+: 52
-: 10
R: 174
Level 3

Droom ervan


+: 73
-: 0
R: 276
Level 3

FUT is geen realiteit neef


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Komt er ook nog een topic over dat Yusuf yazici weg gaat?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen