'Daniel Sturridge en Trabzonspor bereiken akkoord voor 3 jaar'


adim
Daniel Sturridge vertrekt bij Liverpool. Dat heeft de kersverse winnaar van de Champions League eerder al bevestigd.

Het contract Sturridge liep deze zomer af en werd niet verlengd. Sturridge kwam in 2013 over van Chelsea en was in 160 duels goed voor 67 doelpunten.

De Turkse topclub Trabzonspor zou een akkoord hebben bereikt met de 29-jarige aanvaller. Het gaat om een 3-jarige contract waarbij de speler transfervrij overkomt. Sporx meldt dat binnen enkele dagen Trabzonspor de transfer wereldkundig kan maken. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 667
-: 0
R: 1413
Level 5

Hadden ze beter rodalega kunnen houden. Deze jongen is natuurlijk een aantal klassen beter maar hij raakt al geblesseerd als die een glas drinken pakt.


+: 56
-: 0
R: 189
Level 3

Jes ga naar trabzon niet Naar fb+: 262
-: 0
R: 1016
Level 5

Als je hem alleen in derbys gebruikt is het genoeg. Ik zie trabzonspor dit jaar wel kampioen worden


+: 1222
-: 0
R: 2355
Level 5

Trabzon kampioen? Nee man, gaat niet gebeuren, buiten Yusuf en Abdulkadir hebben ze geen kampioenenmater iaal. De top 3 zie ik ze wel halen.


+: 262
-: 0
R: 1016
Level 5

als grote clubs spelen net als vorige jaar. Dan kan er van alles gebeuren


+: 3143
-: 0
R: 2578
Level 5

Geen nwakaeme? Geen novak? Güldürüyorsunuz renkli aslan bey..

Ondan ziyade, Trabzon heeft paar zeker goede versterkingen gehaald. Haberin yoksa mikel en die gekke vleugelspeler die bij schalke speelde. Die heeft ook wel wat..+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

Hij zal echt veel scoren in de superlig hij raakt veel geblesseerd maar wanneer hij er is maakt hij de droom ook waar. En daarnaast heb je altijd ekuban als backup en avdijaj die je wellicht als ekuban ook geblesseerd is op spits kunt zetten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen