'Ook Lazio mengt zich in strijd om Yazici'


ayza
Yusuf Yazici heeft de clubs voor het uitzoeken. Na onder andere AC Milan, Lille en Tottenham Hotspur heeft nu ook Lazio zich voor de aanvaller gemeld.

De 22-jarige Yazici heeft bij Trabzonspor nog een contract tot medio 2022, maar heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop. Na zijn indrukwekkende seizoen in Turkije staan de clubs in de rij voor de Turks-international, die rustig alle opties afweegt alvorens een beslissing te nemen over zijn toekomst.

Volgens de Italiaanse media is Lazio ruim 15 miljoen euro neer te leggen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5

Dit zijn allemaal managerspelletjes..

Yazici heeft talent, maar veel te wisselvallig en doet nog heel veel fout. Ik geloof niet dat er veel concrete interesse is..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen