'Trabzonspor dichtbij aantrekken Mario Gomez'


agomses
Mario Gomez staat tot medio 2020 onder contract bij VfB Stuttgart, maar het kan zo zijn dat hij na de zomer de nieuwe aanvaller van Trabzonspor gaat worden.

De zaakwaarnemer van 34-jarige aanvaller van het Duits elftal zou hele goede banden hebben met de sportief directeur van Trabzsonpor en kan tegen een zeer lage prijs de overstap maken. Mario Gomez, die in 2015/2016 ook voor Besiktas uitkwam, zou ook heel graag weer in Turkije willen voetballen. 

De Duitse aanvaller eist een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro en een 2-jarige contract. Trabzonspor biedt 2 miljoen euro jaarsalaris en een 1+1 jarige contract. Stuttgart eist ruim 2 miljoen euro voor  de Duitse spits.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2
-: 0
R: 25
Level 1

:prote: :prote: :prote: :prote:
pls no


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5
+1

Zou echt dom zijn

Is helemaal op, was zelfs bij Stuttgart geen basisspeler meer+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Idd niet meer kopen! Is klaar, moet naar saudi of china gaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen