'Liverpool aast nog steeds op Abdulkadir en verhoogt bod tot 22 miljoen euro'


abddul
Liverpool heeft tevergeefs een miljoenenbod gedaan op Abdulkadir Omur.

De Turkse buitenspeler kan voor 22 miljoen euro naar Engeland. Dat meldt Mirror. Volgens de Engelse krant staat Abdulkadir in elk geval open voor een transfer.

Liverpool wil in de zomer de komst van Abdulkadir Omur afronden, zo melden Engelse media vrijdagmiddag. De 19-jarige middenvelder van Trabzonspor wordt als een van de grootste talenten van Turkije gezien en staat al geruime tijd in de belangstelling van zowel Liverpool als Arsenal.

Abdulkadir wordt op Anfield gezien als de opvolger van Adam Lallana op lange termijn. Jürgen Klopp zou al geruime tijd de verrichtingen van de Turkse tiener in de gaten houden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3399
-: 0
R: 9207
Level 5

:lol: :lol:

Hou toch op met deze onzin joh


+: 5367
-: 0
R: 6598
Level 5
+1

Waarom hou toch op ? Omdat het niet jou clubje is het ‘hou toch op’. Prima speler en nog een lange carriere voor zich.

Niet zo jaloers zijn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen