Belangrijke mededeling

 

'AS Roma biedt 16 miljoen euro plus 15% doorverkooppercentage voor Abdülkadir Ömür'


abdulloz
Trabzonspor laat weten dat er een bedrag van 13 miljoen euro is gemoeid met de overstap.

Via bonussen kan de transfersom oplopen tot 16 miljoen euro. De Italianen zaten al langer achter de negentienjarige Turk aan, want een bod van 13 miljoen euro werd eerder deze maand afgeslagen, maar nu is er dus alsnog geen overeenstemming over een transfersom bereikt.

De directie van Trabzonspor is er volgens Turkse media nog niet van overtuigd dat die doelstellingen gehaald zijn en dat men dus 20 miljoen wil incasseren.

Als Abdulkadir in de toekomst een overstap maakt, krijgt Trabzonspor bovendien 15% procent van de transfersom binnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Als Elijf Elmas al een bod van 17M+ heeft gekregen is Abdulkadir minimaal 25M waardig vind ik.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Geloof er niks van dat er een bod van 17M+ ligt voor Eljif, anders was die al vertrokken.+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Veel maar dan ook veel te weinig voor een speler met zo een hoge klasse, zelfs in mijn opinie meer waard dan Yusuf yazici als je abdulkadir europaleague laat spelen zal de transfersom veel hoger worden.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als hij volgend seizoen in de EL wat laat zien, kun je makkelijk richting de 20-25 miljoen gaan maar Europese clubs gaan dat niet betalen voor een speler die alleen heeft gepresteerd in de Turkse competitie.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dit is wat je ongeveer kan vangen voor hem op dit moment. Hoogste bod voor Cenk na een seizoen met 4 Europese en 20 competitiedoelp unten was 12 miljoen euro. Na 5 hele sterke CL-wedstrijden betaalde Everton 22 miljoen plus bonussen. Dus zolang Abdulkadir en Yazici zich niet laten zien op internationaal vlak, kan je geen bedragen vragen waar de supporters en het bestuur op hopen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen