Hugo Rodallega verruilt Trabzonspor voor Denizlispor


rodallega
Hugo Rodallega heeft Trabzonspor verruilt voor Denizlispor.
Dat maakt de 33-jarige aanvaller via zijn sociale media account bekend. De Colombiaanse aanvaller was transfervrij en had de clubs voor het kiezen. Denizlispor is het afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Süper Lig en wil dit seizoen zeker niet degraderen. Hugo Rodallega heeft het afgelopen seizoen in 37 wedstrijden 16 goals en 3 assists gemaakt bij Trabzonspor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Volgens de geruchten krijgt hij een salaris van 1.1 miljoen euro mee. Wat vroeg hij dan van Trabzonspor dat er toe heeft geleid dat ze hem hebben laten gaan? En hoe kan een pas gepromoveerde Denizlispor zo'n hoog salaris betalen een 1 speler?


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Het is eerder dat Trabzon nu echt probeert om voornamelijk met jonge spelers te werken en dit in combinatie met de financiën (hebben ontzettend veel moeten korten in salarissen dit jaar) lijkt het me logisch dat ze hem laten gaan.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Maar wat voor ambities heeft Agaoglu dan? Als hij kampioen wil worden, zul je sommige spelers wat meer moeten betalen dan de rest. Met jonge spelers werken is prima, maar je hebt ook ervaring nodig. En met Rodallega heb je een ervaren spits die prima functioneerde in het systeem van Karaman.


+: 2
-: 0
R: 24
Level 1

Ik verwacht dan ook nog een transfer, maar dan iemand onder de 30 als spits. Nu hebben we alleen Ekuban als spits over en dat is ook geen killerspits.
Momenteel hebben we Sosa, Olcay, Nwakaeme en Pereira als enige over de 30 die de jongelingen bij de hand moeten nemen en dat moet ook wel genoeg zijn.

Om eerlijk te zijn zie ik ons nog niet kampioen worden dit jaar, we missen een echte killerspits als Burak in 2011 om ons daarheen te loodsen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Olcay is volgens mij vertrokken. Voor een spits maakt de leeftijd niet uit, het gaat om doelpunten. En daar mag best wat voor betaald worden. Wij hebben die fout jarenlang gemaakt door geld te verspillen aan tweederangs spitsen.


+: 72
-: 0
R: 274
Level 3

Krijgen gepromoveerde clubs geen duwtje in de rug? Net als Balikesirspor aantal jaren geleden?+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

wat voor 'duwtje in de rug'?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen