Trabzonspor en Sparta in gesprek voor Halil Dervisoglu


halisdervisoglu
Trabzonspor is in onderhandeling met Sparta over de transfer van Halil Dervisoglu.
Dat melden diverse Turkse media. En hoewel beide clubs nog niet tot een overeenstemming zijn gekomen, lijkt een overgang nog steeds in het verschiet. Halil Dervisoglu is een grote fan van Trabzonspor, maar Sparta zou het bod van 700.000 euro hebben afgewezen voor de 19-jarige vleugelaanvaller. Sparta wil Halil Dervisoglu niet zomaar laten gaan en kan de hoofdprijs vragen, omdat hij nog een contract tot 2021 heeft. Er zijn meerdere clubs die interesse in het talent hebben. Naast Trabzonspor zou Besiktas ook een verregaande interesse hebben. Henk van Stee, technisch directeur van Sparta vond het eerste bod veel te laag en verwacht dat er binnenkort een nieuw bod komt uit Turkije. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Sparta vraagt iets meer dan 2 miljoen, Trabzonspor heeft 8 ton geboden. Ziet er niet echt naar uit dat deze transfer doorgaat. Blijkbaar hadden wij vorig jaar ook interesse, maar het bod was zo laag dat ze het niet eens serieus hebben genomen. We zijn dus Orkun Kökcü en Halil Dervisoglu misgelopen omdat die gasten in ons bestuur iedere dubbeltje omdraaien als het op zulke spelers aan komt, maar wel met geld smijten voor spelers die het niet waard zijn.


+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5

Afferim be bona. Laf soktun en nu wilt besiktas hem ook zo te zien!+: 494
-: 0
R: 1214
Level 5

Dat was altijd al zo , dit vinden ze veel , maar tegelijkertijd krijgt een babel twee miljoen tekengeld.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen