'AS Monaco biedt 19 miljoen euro plus 15% doorverkooppercentage voor Abdülkadir Ömür'


abdis
Trabzonspor laat weten dat er een bedrag van 16 miljoen euro is gemoeid met de overstap.
Via bonussen kan de transfersom oplopen tot 19 miljoen euro. De Fransen zaten al langer achter de negentienjarige Turk aan, want een bod van 15 miljoen euro werd eerder deze maand afgeslagen, maar nu is er dus alsnog geen overeenstemming over een transfersom bereikt.

De directie van Trabzonspor is er volgens Turkse media nog niet van overtuigd dat die doelstellingen gehaald zijn en dat men dus 25 miljoen wil incasseren. Als Abdulkadir in de toekomst een overstap maakt, krijgt Trabzonspor bovendien 15% procent van de transfersom binnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 27
-: 0
R: 137
Level 3

Ik zou zeggen doen


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

16+3 miljoen en nog een percentage bij doorverkoop is een prima bod. Ik weet niet hoe de financiële situatie van Trabzonspor er uit ziet, maar aangezien ze zich richten op jonge en/of goedkope spelers, ga ik er van uit dat het niet echt rooskleurig is. Ik begrijp dat ze willen wachten op het EK, maar als Abdulkadir volgend jaar presteert, kan Monaco een veel hoger bedrag innen voor hem dan Trabzonspor ooit zou kunnen. 15 procent van dat bedrag of van de winst is dan niet verkeerd.+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Ik vind dit juist te weinig, minstens 30 miljoen euro moesten ze vragen. Monaco heeft Mbappe voor 180 miljoen euro verkocht. Ze gaan sowieso minimumclausule van 100m euro in Abdulkadirs contract laten opnemen. Volgens mij doet Trabzon dit wegens FFP, want voorzitter schreeuwde om 30m euro.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

30 miljoen voor een speler die alleen wedstrijden in de Turkse competitie heeft gespeeld en geen vaste international is? Hoe talentvol hij ook is, dat zie ik niet gebeuren. Als hij een Kroatisch nationaliteit had misschien wel, maar voor Turkse spelers wordt er gewoon niet zo veel betaald.


+: 1616
-: 0
R: 1513
Level 5

Minstens 30 miljoen. Anders niet verkopen, zo simpel is het. Als een Dorukhan volgens velen hier 20 miljoen moet opleveren voor een halfjaar presteren, verdient Messi het zeker om minimaal 30 miljoen waard te zijn, sinds hij al jarenlang een vaste basisplaats heeft bij ons. Lekker hoog inzetten, er zullen vast wel idioten zijn die het betalen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Wat 'velen hier' denken komt niet overeen met de realiteit. Zij dachten dat Dorukhan 20 moet opleveren, terwijl de hoogste bod tot nu toe 7+1 miljoen is.+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Dus omdat velen hier vinden dat Dorukhan 20 miljoen moet opleveren, moet Ömür voor minstens 30 miljoen verkocht worden?

Tam Türk düsünce yapisi. Sonra neden Türk yetenekler elde patliyor diye veryansin edin..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen