'Trabzonspor weigert bod van ruim 20 miljoen euro op Abdülkadir Ömür'


akde
De woorden van Trabzonspor-voorzitter Ahmet Agaoglu een paar dagen terug. 

’De transfermarkt is wat ons betreft dicht voor uitgaande transfers. Er wordt niemand verkocht’, klonk het. Maar de Trabzon-leiding wordt op de proef gesteld door AS Monaco, dat ver wil gaan voor Abdulkadir Omur.

Trabzonspor heeft een bod van 20 miljoen euro van AS Monaco op Abdulkadir Omur afgeslagen, zo meldt Sporx. De krant schrijft dat de club uit de Ligue 1 in Abdulkadir Omur een Kylian Mbappé ziet, die eerder naar Paris Saint-Germain vertrok. 

Vooralsnog blijft Abdulkadir Omyr echter in Trabzon. Mocht AS Monaco een bod van 25 miljoen euro uitbrengen wil de club wel onderhandelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Sanki Messi amk.

Verkoop hem nou maar stink visjes, misschien kunnen ze dan uitbloeien en van waarde zijn voor het nationale elftal.

Ze gaan toch geen ruk bereiken bij Trabzonspor.


+: 688
-: 0
R: 1297
Level 5

Wel ironisch dat een galatasarayli zegt “van waarde voor het turkse elftal” trabzon heeft meer waarde dan jullie.+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

20 miljoen? Hij wordt over 10 dagen 20 jaar en in 29 wedstrijden heeft die maar 5 doelpunten?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als ze echt 20 miljoen hebben geweigerd, zijn ze nog stommer dan ik dacht.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Abdulkadir heeft dit jaar meer waarde gehad in het Turkse elftal dan heel Galatasaray bij elkaar.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Iamreal dat je alleen naar doelpunten kijkt zegt al genoeg over je kennis over dit spel.+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Hij is toch een aanvaller?
Aanvallers moeten beslissend zkjn en een team kunnen dragen. Als ik 20 miljoen betaal voor een aanvaller verwacht ik een speler die doelpunten maakt.


+: 40
-: 0
R: 165
Level 3

Hij moet niet gaan naar Frankrijk Duitsland of Engeland is beter voor hem


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3
+1

Iamreal hij is een rechtermiddenve ld die vooral aanvallend bezig is maar hij heeft ook 9 assisten.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Oh 9 assists ja dan is die wel 20 miljoen waard. Jullie lazlar zijn altijd zo dom he, 9 assists en 5 doelpunten in de Turkse competitie tegen clubs als Rize en Ankaragucu is slecht.

Cengiz Under op 19 jarige leeftijd was veel beter dan Abdulkadir dit seizoen en die ging maar voor 15 miljoen euro weg. Cengiz had ook Europa League ervaring, iets wat Abdulkadir ook niet heeft.+: 250
-: 0
R: 362
Level 3
+1

Cengiz ünder had in dat seizoen 7 goals en 5 assist. Abdulkadir dit seizoen 5 goals en 7 assist. Cengiz was inderdaad veel beter man, precies evenveel goals en assist als Abdulkadir. Je praat alleen maar onzin man, Abdulkadir is pas 19 jaar en jij verwacht dat hij een heel elftal kan dragen. Volgende keer zelf de statistieken erbij pakken voordat je andere mensen dom noemt.


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Jullie kijken alleen maar naar goals he, waarschijnlijk hebben jullie maar 1 wedstrijd van hem gezien dit seizoen... Abdülkadir Ömur was geweldig met zijn snelheid en skills dit seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen