'Lille maakt werk van komst Yusuf Yazici en start gesprekken met Trabzonspor'


ayuek
Lille lijkt serieus werk te gaan maken van Yusuf Yazici.

De ster van de Turkse topclub Trabzonspor staat al tijden in de vermeende belangstelling van de Fransen, maar sinds kort zijn de gesprekken tussen de beide partijen over een overgang dan echt van start gegaan. Dit laat Yahoo Sport Frankrijk officieel Twitter pagina weten vandaag.

Lille is niet de enige kaper op de kust: Newcastle United, Manchester City, Liverpool en Tottenham Hotspur zouden ook interesse hebben getoond in de Turkse aanvaller van 22-jaar.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Sinds we geen buitenlandersli miet hebben gaat het erg goed met onze Turkse talenten. Het is denk ik wel tijd om clubs die Turkse spelers opstellen financieel te belonen.


+: 5327
-: 0
R: 6501
Level 5

Door limiet aan te passen en spelers zoals Tarik naar boven komen.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Lille zou een goede club zijn voor hem en Trabzonspor kan het geld goed gebruiken. Al vind ik wel dat hij wat beter had mogen presteren bij Trabzonspor. Met zijn talent had hij één van de beste spelers van de competitie moeten worden.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Yusuf gaat nergens heen heeft Ağaoğlu laten weten. Als het goed is ging het om een bod van 14 mil en 10% doorverkoop Clause. Veel te laag bedrag naar mijn mening. Heeft veel potentie. Geloof me trabzon is niet in zo een grote crisis dat we een toptalent voor die prijs laten gaan. Heeft verder niks te maken met het buitenlanders limiet aangezien de helft van de club Turk is. En bovendien wilt hij nergens heen voordat hij succes in eigen land heeft.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Als die succes in eigen land wilt, dan kan hij beter zijn carriere gaan beeindigen.

Want succes en Trabzon gaan niet samen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen