Officieel: Trabzonspor verlengt contract van trainer Unal Karaman


akaram
Unal Karaman is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Trabzonspor. De huidige overeenkomst loopt na dit seizoen af en is met twee jaar verlengd.

Zowel Unal Karaman en Trabzonspor voorzitter Ahmet Agaoglu zijn zeer verheugd met de verlenging en zien, ondanks de goede resultaten in het huidige seizoen, veel perspectief om ook het komende seizoen ook samen te werken.

,,Voor ons was het snel duidelijk dat we met Unal Karaman verder wilden. Gelukkig was dat gevoel geheel wederzijds en zijn we er snel uitgekomen”, aldus Ahmet Agaoglu, voorzitter van Trabzonspor. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

'Ondanks de goede resultaten'? Het woordje 'ondanks' wordt hier wel op een hele onjuiste manier gebruikt. Volgens mij bedoelen jullie 'dankzij'.

Niet verrassend. Beste trainer van het afgelopen seizoen in mijn ogen.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Als eenmaal de schuld van ts is betaald zie ik veel potentie in trabzonspor

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen