Belangrijke mededeling

 

Ağaoğlu: "Abdulkadir en Yusuf zijn niet te koop"


afejor
Ahmet Ağaoğlu is vastberaden de komende zomer geen sterspelers te verkopen. De voorzitter van Trabzonspor gaf vandaag op de persconferentie aan zelfs een aanbod van miljoenen af te slaan.

“De goede prestaties van Trabzonspor hebben de aandacht van de topclubs in Europa getrokken. De club verkocht de afgelopen transferperiode al enkele belangrijke spelers. Als het aan Ahmet Ağaoğlu ligt, gaat dit in de zomer niet gebeuren.

Buitenlandse transfers
Vooral sterspelers Abdulkadir en Yusuf Yazici kunnen rekenen op buitenlandse interesse. Ahmet Ağaoğlu begrijpt dat deze spelers wel oren hebben naar een transfer. ,,Het gras is altijd groener aan de overkant'', aldus de voorzitter. ,,Het is een groot compliment voor de hele club als we spelers verliezen, maar het kost veel tijd om nieuwe spelers aan te trekken en deze te laten wennen.

"We zijn niet van plan om Yusuf en Abdulkadir te verkopen''
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

nadat we ons in Europa hebben laten zien schieten de waardes omhoog dus goede keuze

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen