Trabzonspor verlengt contract van trainer Ünal Karaman


trabzonsporlogo
Trabzonspor gaat het contract van trainer Ünal Karaman met 2 jaar verlengen. Althans, dat meldt Ahmet Ağaoğlu  tegenover BeIN Sports.
“Wij gaan de komende twee jaar nog verder met onze trainer. Dat zeg ik heel open en eerlijk als voorzitter van Trabzonspor. Ik snap niet hoe mensen zeggen dat wij niet verder gaan. Wij gaan gewoon verder met Ünal Karaman.”
Ünal Karaman heeft met Trabzonspor in 40 wedstrijden 21 keer gewonnen, 11 keer gelijkgespeeld en 8 keer verloren. Trabzonspor is tot de kwartfinale van de Turkse beker gekomen en zal het seizoen hoogstwaarschijnlijk op de vierde plaats eindigen en het komend seizoen naar de Europa League gaan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Niet meer dan normaal, beste trainer van dit seizoen, zonder enige twijfel.


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Unal karaman trainer van het jaar, hij heeft van het ongunstige iets moois gemaakt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen