Trabzonspor maakt transfersom Yusuf Yazıcı bekend


yusufomur
Yusuf Yazıcı staat met zijn ijzersterke performance in de spotlights van vele clubs.
De Turkse media meldt dat Trabzonspor biedingen van Sevilla en Lille heeft ontvangen en dat Lille het meest geïnteresseerd is in het Turks toptalent. 

Trabzonspor heeft alle biedingen onder de 15 miljoen euro al afgewezen en wil hiernaast ook nog eens 10% van het doorverkoop bedrag. 

De 22-jarige Yusuf Yazıcı heeft dit seizoen bij Trabzonspor in 29 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt.  
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Hoop dat hij naar een mooie club kan gaan in Europa om klaar te stromen voor de absolute top. Potentie heeft hij zeker.+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

4 goals 2 assists zijn wel erg matige cijfers voor een aanvallend ingestelde speler


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dit seizoen was het wat minder dan vorig seizoen, maar het is een talentvolle speler. Het enige wat ontbreekt zijn Europese wedstrijden, als hij zich daar laat zien haalt hij makkelijk de 20 miljoen euro.


+: 1195
-: 10
R: 2244
Level 5

Heeft wel groeipotentie in zich maar daarmee is ook alles gezegd. Dat hij zich maar eens laat zien bij de nationale ploeg.

TS speelt volgend jaar EL, maar de Europa League is geen maatstaf. Niemand gaat je kopen omdat je leuk speelt tegen Bate Borisov of Sigma Olomouc.

Daarom moet hij zich bewijzen in de Milli Takim. Zie hem volgend seizoen wel spelen bij Real Valladolid of Saint-Etienne ofzo.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Europa League is juist wel een podium waar zulke spelers zich kunnen laten zien. Weinig clubs volgen de Turkse competitie intensief, maar de Europa League is een toernooi die iedereen mee volgt. De CL is een heel ander verhaal, dat toernooi verdubbelt de vraagprijs van spelers, maar de Europa League zet je in de schijnwerpers.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als cimbom Zijnde zou ik toeslaan 15 mil alin die kan later zeker voor minimaal 25 weg

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen