Officieel: 'UEFA dreigt Trabzonspor met uitsluiting Europa League'


abudls
Trabzonspor kan uitgesloten worden van deelname aan de Europa League volgend seizoen, indien de UEFA kan aantonen dat de Turkse club de regels van de Financial Fair Play niet al te nauw genomen heeft. Dat schrijft BeinSports.

Sterker nog de Turkse club zou in 2016 Fair Play regels hebben overtreden.

De UEFA heeft inmiddels een onafhankelijk onderzoek ingesteld en het dossier van Trabzonspor doorgegeven aan CFCB. Er is een grote kans dat Trabzonspor wordt uitgesloten van Europees voetbal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

De kans is inderdaad heel groot. Ze moeten maximaal 5 miljoen in het rood staan en dat moet voor 31 mei gebeuren. In 2018 was dat bedrag 51 miljoen. Dat zal nu heel wat minder zijn, maar ik ben bang dat het verschil nog te groot is. En zelfs als Trabzon wel Europa in mag gaan, moeten ze de helft van hun Europese inkomsten afstaan. Zou jammer zijn van al het goede werk dat Agaoglu en Karaman hebben verricht.


+: 43
-: 0
R: 250
Level 3
T32

Altijd als het goed gaat. Git psgle cityle ugrasin lan!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen