Trabzonspor speelt gelijk tegen Konyaspor: 2-2


ajose
Trabzonspor heeft zondagmiddag de winst laten liggen tegen Konyaspor. 

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2 maar over de gehele wedstrijd was Trabzonspor de betere partij. Trabzonspor kwam op een 1-0 voorsprong door Rodallega maar lang duurde de voorsprong niet. Via Jens Joansson kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Vlak voor rust maakte Fofana nog de 2-1 voor Konyaspor.
In de tweede helft was het elftal van Unal Karaman opnieuw heer en meester en het was Jose Sosa die de verdiende 2-2 scoorde via een strafschop in de 79e minuut. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

De niet gegeven strafschop is een soortgelijke situatie als die van Emre Akbaba-Samudio van gisteren. Sosa wilt de bal wegschieten, Jahovic zet zijn voet ervoor en Sosa schopt tegen Jahovic. Maar het is Trabzonspor die de overtreding meekrijgt. Gisteren kreeg de speler die wilde schieten (in dit geval zou dat Sosa zijn) een rode kaart. Ik begrijp er niks meer van.


+: 1619
-: 0
R: 1515
Level 5

Konya uit is altijd vervelend, dat zagen we vandaag weer. Twee keer paal/lat vandaag, dat is alweer nummer 25 van het seizoen. Echt abnormaal hoeveel pech wij hebben in de afronding. Ik heb het al gezegd en zeg het nog een keer, Ekuban en Roda kunnen niet samen tegelijk spelen. Precies dezelfde type spelers die in de bal komen en het spel willen verdelen. Dat botst in het veld. Jammer van het resultaat.. Hopen dat BJK morgen ook punten verspeelt, anders kunnen we fluiten naar de 3e plek.+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

Scheidsrechters mogen ook wel een keer in ons voordeel fluiten :-* heb de 2e helft niet gezien maar ik geloof wel dat t geen penalty was we speelden zo verschrikkelijk slecht en Hosseini en Pereira missen was echt een grote klap.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen