"Ik denk dat wij dit seizoen als tweede kunnen eindigen"


ugurcan
Uğurcan Çakır, de keeper van Trabzonspor gelooft erin dat ze het seizoen als tweede kunnen eindigen.
"Ik denk dat wij dit seizoen als tweede kunnen eindigen. Er zit niet zo'n groot verschil tussen de clubs die boven ons staan. Wij hebben ook een vorm te pakken. We spelen ook nog eens thuis tegen Beşiktaş. Wij gaan de resterende wedstrijden spelen en winnen en wij willen zo hoog mogelijk gaan eindigen. Wij willen ook ons land in Europa vertegenwoordigen. Wij hebben nu een selectie die bestaat uit hele goede voetballers. Het komend seizoen willen wij kampioen worden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

2e geloof ik niet echt in. 3e zou kunnen als we van besiktas weten te winnen. Tenzij ibb vreselijk ten gronde gaat zie ik 2e niet zitten.

Maar alles kan.


+: 5049
-: 0
R: 9753
Level 5

Typische Turkse uitspraak. Eindelijk na jaren draaien ze goed mee en gelijk denkt Trabzon dat ze volgende jaar kampioen gaan worden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen