'Galatasaray dichtbij akkoord met transfervrije Rodallega'


aroop
Galatasaray wil een dappere poging ondernemen om de 33-jarige Hugo Rodallega naar Istanbul te halen.

Dat meldden verschillende Turkse kranten vandaag. De aanvaller staat momenteel op de loonlijst van Trabzonspor, waar hij in het bezit is van een contract tot medio 2019. 
 
Rodallega is een van de sterkhouders bij Trabzonspor, maar de Colombiaan wil vertrekken en ziet een avontuur bij Galatasaray wel zitten. De 44-voudig Colombiaans international kwam eerder over van AKhisar en is uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen bij Trabzonspor. 
 
Het contract van Rodallega loopt aan het eind van 2019 af en het lijkt erop dat hij zijn verbintenis niet gaat verlengen. De spits kan dus transfervrij overstappen naar Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Trabzonspor zal hem niet missen. Als ik Ünal Karaman was, zou ik dag en nacht om Vedat Muriqi zeuren. Dat is de spits die Trabzonspor nodig heeft.


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Daar hebben we de Turkse "wij hebben oude mannen nodig" fetish weer...............

Ga nou eens verjongen.. Hic mi akil fikir yok ya dmnkym+: 32
-: 0
R: 109
Level 3

Alleen maar beter voor trabzonspor, we hebben jongere spelers nodig die kunnen ontwikkelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen