Trabzonspor wint voor de vijfde keer op rij in Turkije


trabzonsporlogo
Trabzonspor is weer lekker bezig in de Turkse competitie.
De ploeg van trainer Ünal Karaman won zaterdag zijn vijfde achtereenvolgende wedstrijd in de Süper Lig. Yeni Malatyaspor werd in eigen huis met 2-1 verslagen. Doelpunten kwamen van Nwakaeme en Rodallega. Enige tegentreffer kwam van Ömer Sismanoglu. Mustafa Akbas (Yeni Malatyaaspor) kreeg wel een rode kaart. 
 
Hierdoor blijft Trabzonspor strijden op de tweede en derde plaats in de Süper Lig. Ze hebben nu 52 punten uit 29 wedstrijden. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 18310
-: 0
R: 20980
Level 6

Die Nwakaeme is echt gevaarlijk, wat een speler. Precies zo’n speler hebben wij op links nodig bij Besiktas. Adam yürüyerek çalım atiyor


+: 5183
-: 0
R: 6305
Level 5
+1

Trabzonspor gumbur gumbur geliyor.+: 34
-: 0
R: 191
Level 3
T32

Die scouts die trabizon heeft zijn pas scouts.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen