Officieel: Doelman Onur Kivrak beëindigt carrière


onuri
Na elf jaar T-shirt van Trabzonspor hebben gedragen stopt de 31-jarige doelman Onur Kivrak met zijn actieve loopbaan als keeper. Na zijn breuk met Trabzonspor maakte hij vandaag tegenover Beyaz TV het volgende bekend.

“Heb een aantal aanbiedingen gehad van clubs, maar heb het geweigerd. Wil herinnerd worden als de keeper van Trabzonspor. Hiermee wil ik duidelijk maken dat ik per direct stop als voetballer,” aldus Onur Kivrak.
 
Onur begon zijn carrière bij Karsiyaka in 2004. Vanaf 2008 kwam hij uit voor Trabzonspor en was de aanvoerder van zijn ploeg. In November 2018 kreeg hij problemen met het bestuur en werd hij uit de selectie gezet.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen