Burak Yılmaz: “Berkay zocht naar een wapen en Arda ......”


ardaturanfight
In de afgelopen dagen brak voetballer Arda Turan de neus van popzanger Berkay Şahin. Burak Yılmaz werd ook verhoord op het politiebureau omdat de aanvaller van Trabzonspor op dat moment naast Arda Turan was. Hij deed de onderstaande uitspraken tegen de politie.
“Ik was constant naast Arda Turan. Als Arda iets tegen de vrouw van Berkay had gezegd, dan had ik het wel gehoord of gezien. Er is een camera in die bar. Als men de beelden bekijkt, zal alles duidelijk worden. Berkay riep buiten tegen zijn bodyguards telkens om hem een wapen te geven. Ik heb toen Arda Turan naar buiten meegenomen om zo ver mogelijk weg te gaan.”
 
Arda Turan heeft in het ziekenhuis ook 1 kogel afgevuurd met zijn wapen. Niet op Berkay, maar vlak naast zijn voeten.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen