Trabzonspor buigt 0-2 achterstand om in 4-2 zege tegen Kasimpasa


burakyilmaz
Trabzonspor heeft zaterdag een imponerende zege geboekt op Kasimpasa.
De gasten kwamen in het Şenol Güneş stadion binnen 37 minuten op een 2-0 voorsprong. 'Op z'n Trabzons' won Trabzonspor tóch nog, met 4-2. Burak Yilmaz en Hugo Rodallega waren beide verantwoordelijk voor 2 doelpunten. Het leek in Trabzon helemaal mis te gaan voor Trabzonspor, die een achterstand heeft bij de topclubs. Na 37 minuten stond het namelijk 0-2 tegen Kasimpasa. Samuel Eduok en Trezeguet brachten de uitploeg verrassend op voorsprong. Trabzonspor gaf zich uiteraard niet gewonnen. De Turkse club gaf en maakte nog voor de pauze de 1-2 via Burak Yilmaz. Dit gaf Trabzonspor voldoende hoop om later de 2-2, 3-2 en uiteindelijk de 4-2 te maken. Trabzonspor staat nu op 10 punten terwijl Kasimpasa op 12 punten blijft.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen