Officieel: Okay Yokuslu naar Celta de Vigo


okay
Trabzonspor kan elk moment de transfer van Okay Yokuslu naar Celta de Vigo bekendmaken.
Beide clubs hebben een akkoord bereikt, maar na een akkoord op de details, wordt de transfer openbaar gemaakt. De Spaanse club wil dat Okay Yokuslu een 5-jarig contract tekent, maar de Turkse voetballer gaat alleen akkoord met een 4-jarig contract. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
Celto de Vigo gaat Okay Yokuslu na 20 juni voor 6 miljoen euro overnemen.
 
Update: 
Okay Yokuslu door medische keuring Celta de Vigo. De Spanjaarden betalen eerst 3 miljoen euro en over een jaar nog eens 3 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (18) 


+: 5
-: 0
R: 26
Level 1

Jammer, had deze speler wel bij gs willen zien. Maar misschien is dit wel beter voor zijn ontwikkeling.


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

Ooff be gidiyor okay keske 1/2 yil bizde oynasa :cry:

Kwa middenvelders mn lievelings turkse middenvelder gun hem alles

Dit gaat ook beter voor hem zijn voor zn ontwikkeling en Via spanje kan die meteen verkocht worden bij ons zou die als Selcuk eindigen

Goeie keuze van okay.+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 249
-: 0
R: 353
Level 3
+2

Jij hebt echt geen verstand van voetbal. Hoe kan het slecht zijn voor zijn ontwikkeling als die in een betere competitie gaat spelen, Okay heeft in de competitie en zijn paar mili takim wedstrijden laten zien dat die een grote stap omhoog kan nemen. En galata is dat niet waardig.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6
+1

Grote jongens? Wie was de laatste speler die vanuit Turkije naar een grote Europese club ging? Die grote jongens kijken naar de prestaties van een speler in een zware competitie. Celta heeft vorig jaar Lobotka gehaald uit Denemarken die ze nu waarschijnlijk voor een bedrag van 25 miljoen gaan verkopen aan Napoli. Okay wordt zijn vervanger dus als hij het goed doet kan hij dezelfde pad belopen.

Celta is juist een hele goede club voor hem, veel jonge spelers die de kans krijgen en hij kan zich meten met sterkere tegenstanders. Je praat weer veel, maar je zegt eigenlijk niks.+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

Zirzop: ik haal het volgende uit. Hij zegt: ‘Okay gaat in een betere competitie spelen.’ Vindt ik logisch, jij niet?
Ik speel liever tegen arhletico, madrid en barca dan tegen gs, fb,bjk en noem maar op.
Ik snap ook daarom dat hij vindt dat om bij galataray te spelen minderwaardig klinkt.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Als jij zegt 'grote jongens', dan denk ik aan de echte grote topclubs. Geen Porto, geen Leipzig en geen Atletico, die toentertijd nog een subtopper was.


+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5
+1

Wie wilt nou niet tegen Ronaldo enz spelen deze jongen kan groeien in Spanje, in Turkije ga je niks leren tegen al die geldwolven en oudjes+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

6 miljoen na 20 juni ? Het is tot 20 juni voor 7,5 miljoen en als niemand tot die datum overneemt mag Ts zelf beslissen voor hoeveel hij weggaat, haberi yapan iyi sallamis.

Trouwens perfecte stap gemaakt, liever bij Celta spelen dan bij de top 3 in Turkije. Vooral voor zijn ontwikkeling is Spanje perfecte plek, iemand die hier niet mee eens is moet je niet eens over voetbal praten. 1/2 jaar goede prestatie bij Celta en dan stap hoger.


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Iedere Trabzonspor-acc ount bevestigt dat het om 6 miljoen gaat. 3 miljoen direct, 3 miljoen verdeeld over het komende jaar.


+: 26
-: 0
R: 29
Level 1

Deze man heeft gewoon een clause in zijn contract dat hij voor 6 miljoen te halen is! Echt een fout destijds wat ze hebben gedaan deze man is veel meer waard! Hij heerst op het middenveld. Mensen die hier Galatasaray boven Celta verkiest zijn niet barkie! Hij kan daar veel meer leren dan in Turkije! Als hij bij Celta 1 jaar echt goed speelt dan verkast hij zo naar een grotere club.


+: 2534
-: 0
R: 9715
Level 5

6 miljoen voor okay is een steal..... okay heeft gewoon de kwaliteiten om te spelen voor een sevilla, etc. en zeker kansen zou krijgen bij sevilla omdat nzonzi waarschijnlijk gaat vertrekken naar arsenal.

Ik had okay graag bij ons gezien ama hayirlisi! Hadi okay bize gururlandir :tr:


+: 4676
-: 0
R: 8861
Level 5

Sorry hoor, maar ik zie GS niet winnen van Celta de Vigo.+: 465
-: 0
R: 1616
Level 5

Kijk op de instagram van Celta kijk hoe die ts supporters zitten te schelden wat een misgunners zeg ipv okay te laten gaan willen ze hem nog behouden terwijl hij zelf ook weg wilt bij dat niets zeggende clubje zieke mensen


+: 8892
-: 0
R: 13277
Level 6

Mooi, hoe meer spelers in het buitenland, hoe beter voor het nationale elftal en voor Turkse talenten die opkomen. Sefa Akgün zou een hele grote talent moeten zijn, die kunnen ze nu rustig brengen bij Trabzonspor.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Echt jammer voor Ts, adam cok ucuza gitti. Zou echt lekker zijn als ze 10/12 miljoen konden krijgen, 6 miljoen is echt weinig ook nog 3 nu 3 eind seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen