Onur Kivrak blijft en levert 500.000 euro salaris in


akivroz
De Turkse doelman Onur Kivrak speelt ook volgend seizoen voor Trabzonspor. 

De 30-jarige doelman, kwam met het bestuur tot een nieuw akkoord, maar moet wel 500.000 euro salaris inleveren. Momenteel verdient Onur 2,2 miljoen euro per jaar, maar mocht hij tekenen moest hij 500.000 euro inleveren. Daardoor strijkt hij volgend seizoen 'nog maar' 1,7 miljoen euro aan salaris op.
 
Bij Trabzonsporzijn nu S osa, Kucka en Burak aan de beurt. Mochten de spelers niet willen inleveren moeten ze vertrekken uit Trabzon.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 249
-: 0
R: 353
Level 3
+2

Dan zie je maar wat een liefde hij heeft voor de club, kunnen veel spelers een voorbeeld aan nemen. Nu hopen dat de rest ook een salaris verlaging accepteert.


+: 2
-: 0
R: 14
Nieuw
+1

Ik denk niet dat Sosa dat accepteerd. Laten we eerlijk wezen, die man kwam uiteindelijk gewoon voor het geld. Ik zie hem ook liever vertrekken, want veel heeft hij niet toegevoegd aan ons spel, en Kucka doet het ook goed op zijn plek, zo niet kan Yusuf ook gewoon daar spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen