Officieel: Unal Karaman tekent voor 1 jaar bij Trabzonspor


akuls
Trainer Unal Karaman en het bestuur van Trabzonspor zijn overeengekomen dat de oud speler van Trabzonspor de Turkse topclub voor 1 jaar zal trainen. Uiteraard is Unal Karaman blij met deze aanstelling. 

Unal Karaman, de nieuwe trainer van Trabzonspor, is 'trots en blij' met zijn aanstelling. Dat zegt hij tegen Turkse pers.
 
Trabzonspor bracht woensdagmiddag naar buiten dat Karaman de nieuwe trainer van Trabzonspor is.
 
'Goed gevoel overgehouden'
Karaman is een bekende van de club, hij speelde er als voetballer. Dat maakt zijn benoeming 'extra mooi' zegt hij zelf:
 
Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Dün akşam geldiği Trabzon'da bordo-mavili kulübün yönetim kurulu ile görüşerek anlaşmaya varan Karaman için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.
 
İmza töreninde Karaman'ın yanı sıra kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu, kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yer aldı.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 0
-: 0
R: 1
Nieuw

hij lijkt op robert de niro , hayirlisi inshallah biseyler yapar


+: 45
-: 100
R: 393
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen